POČETNA O KLUBU RASPORED TRENINGA TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT
POČETNA O KLUBU RASPORED TRENINGA TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Prednosti vežbanja u grupi

Bajmok - 4.9.2020.

Trening u malim grupama je veoma zabavan, ali takođe donosi rezultate. Istraživanja su pokazala da grupni trening dovodi do bržih i boljih rezultata u poređenju sa samostalnim vežbanjem. Znajući ovo, trebalo bi da bude očigledno da je dodavanje treninga u malim grupama vašoj fitnes rutini brz put do uspeha.

Prednosti vežbanja u grupi

U slučaju da vam treba malo više motivacije za vežbanje navešćemo vam još 4 sjajna razloga zašto da vežbate grupno.

  • Rutinsko vežbanje – vežbe na FitTeen treninzima radite u isto vreme i istog dana svake nedelje. Ubacivanje rutinskog fitnesa na vaš kalendar omogućava vam da baš to vreme odvojite kako bi se posvetili sebi i svojim prijateljima. Treninzi vam polako prelaze u naviku i jačaju osećaj odgovornosti.
  • Zdravo takmičenje – prisustvo takmičarskog duha je velika prednost grupnog rada. Naravno, grupni trening treba da bude zabavan i funkcionalan, ali gledanje drugih ljudi kako vredno rade je sjajan način da poboljšate svoj takmičarski duh i efikasnije postignete svoj cilj.
PG Medžik - FitTeen
  • Prilagođavanje vežbi svima – na FitTeen treninzima, instruktor će raditi sa grupom i prilagoditi im nivo vežbi, tako da svi rade iste vežbe ali stižu do različitog vrhunca. Izmešane grupe omogućavaju početnicima da treniraju sa nekim naprednijim u grupnom okruženju i da oboje imaju odličan trening i sjajnu motivaciju.
  • Zabava – FitTeen treninzi su veoma zanimljivi, vežbe su raznovrsne, a trening se deli na više blokova. Na treningu se rade vežbe u parovima, vežbe pomoću raznih rekvizita i celokupan program je osmišljen tako, da bude prilagođen tinejdžerima.
PG Medžik - FitTeen

Kontakt

Moše Pijade 19, 24210 Bajmok, Srbija

medzikbajmok@gmail.com

+381 64 317 94 85

@pgmedzik

@medzikbajmok